Nogometastični. Skrivnost vratarjeve prikazni

Nogometastični. Skrivnost vratarjeve prikazni - Roberto Santiago | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roberto Santiago
DIMENZIJA
10,8 MB
IME DATOTEKE
Nogometastični. Skrivnost vratarjeve prikazni.pdf
ISBN
1416166262693

OPIS

Začetek šole za Nogometastične pomeni tudi novo sezono medšolske lige! A stvari se nemudoma zapletejo: v ekipo se uvrsti sedem novih igralcev. In da bi sploh začeli igrati v ligi, morajo najprej zmagati na dveh tekmah. In potem so tu še poljubi in kitajski deček, ki zna zanesljivi gol preprečiti zgolj s pogledom … O AVTORJIH Roberto Santiago je pri trinajstih s svojo nogometno ekipo šole San Agustín osvojil medaljo. Pozneje je napisal nekaj romanov in režiral filme. A še vedno sanja o tej medalji in svojih prijateljih. Zato je začel pisati serijo o Nogometastičnih. Profesionalna nogometna pot ilustratorja Enriqueja Lorenza se je končala, ko mu je na safariju na kolena sedel nosorog. Zdaj pa občasno riše medtem ko čaka, da mu presadijo Messijeve noge.

Daritveni oglasnik Podarimo.si Svakodnevno raste spoznaja o potrebi zaštite Vaše porodice i imovine, posebno kada se radi o stambenom prostoru. Osjećaj sigurnosti u vlastitom domu je jedna od najbitnijih stvari za svakoga.

Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Nogometastični.Skrivnost vratarjeve prikazni 102 O volku, ki je padel iz knjige 88; O zgodovini slovenske krščanske demokracije 106; Obnašaj se! 10; Obračun 54; Odaliske 69; Olga 65; Olivija in Snežka 94; Opraviti z Eddyjem 73; Otoček 3; Otroci kreposti in maščevanja 42; Oživljeni Vodnik 104 Pépée 1; Perutnina 29 Pa tudi detektivke? Še niste prebrali knjig iz serije Nogometatični Skrivnost spečih sodnikov, Skrivnost vratarjeve prikazni in Skrivnost sedmih golov? Veste v koliko jezikov so prevedeni Nogometastični (v španskem izvirniku Los Futbolísimos)? Koliko delov imajo in kateri je avtorjev najljubši odlomek. https://www.mklj.si/images/aktualno/ostalo/ET%C5%A0_2020__%C5%A1port_in_gibanje__izbor_literature_2020_za_objavo.pdf 2. MARINIČ, Milan (urednik).

POVEZANE KNJIGE