Moje srečno življenje

Moje srečno življenje - Rose Lagercrantz | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rose Lagercrantz
DIMENZIJA
8,6 MB
IME DATOTEKE
Moje srečno življenje.pdf
ISBN
5710335936822

OPIS

Dani je verjetno najsrečnejša deklica na vsem svetu.Še posebej je srečna, ko začne hoditi v šolo. Oh, kako dobro se vse skupaj začne! Nato postane še boljše. Dobi prijateljico! Čisto brez zapletov pa žal ne gre … Zgodba švedskih nagrajenih mojstric pisanja in ilustriranja, Rose Lagercrantz in Eve Eriksson. Pisateljico smo spoznali z romanom Mali Črni kuža, ilustratorko pa s slikanico Ko mi je očka pokazal vesolje.

Še posebej je srečna, ko začne hoditi v šolo. Oh, kako dobro se vse skupaj začne! Moje življenje je blagoslovljeno.

Jejte veliko več naravne hrane in čim manj umetnih proizvodov. V paketu Srečno so trije zelo skrbno izbrani kristali, ki v vaše življenje vnese Zdravje, Ljubezen in Obilje. Čudovita kombinacija skrbno izbranih kristalov v paketu Srečno vam: povabi v življenje uspeh, zadovoljstvo in obilje, okrepi samozavest in samospoštovanje, v vaše življenje vnese vibracijo srečo, radost, veselje in mir, krepi ljubezen do samega sebe, neguje partnerski odnos ... Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

POVEZANE KNJIGE