Modra krila

Modra krila - Jef Aerts | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jef Aerts
DIMENZIJA
6,36 MB
IME DATOTEKE
Modra krila.pdf
ISBN
4404727992029

OPIS

Brata Josh in Jadran najdeta ranjenega žerjavovega mladiča. Hočeta ga naučiti leteti, da bi se lahko vrnil k svoji družini na jug. Visoko na požarni lestvi pokažeta mladičku, kako mora zamahovati s krili. Ko Josh zaradi svojega impulzivnega brata pade z lestve in pristane v bolnišnici, se vse spremeni. Jadran mora v socialnovarstveni zavod, toda brata se temu upreta. Odločita se, da bosta skupaj z žerjavi pobegnila na jug. »Ti si Jadranov angel varuh,« mi je mami rekla, ko mi je bilo komaj osem let. »Kadar ima tvoj brat težave, mu moraš pomagati.« »Jadran je vendar pravi orjak,« sem rekel. »Kako bi mu lahko pomagal?« »Tudi ti si orjak, Josh. Majhen orjak, ampak odznotraj pravi velikan.«»Modra krila,« flamski roman, ki je l. 2019 prejel nagrado srebrno pero, »je knjiga o družini, prijateljstvu in hrepenenju po toplem gnezdu.« – Jef Aerts O AVTORJU Flamski pisatelj Jef Aerts (1972) je študiral književnost in dramaturgijo, danes pa je priznan pisatelj, ki piše tako prozo kot poezijo za odrasle in mladino. Med njegovimi deli za mladino je treba omeniti romane Mali raj (Het kleine paradijs), Večje od sanj (Groter dan droom), Ribe se ne stopijo (Vissen smelten niet) in Modra krila (Blauwe vleughels). Vsi štirje romani so priljubljeni tako doma kot na tujem, zanje pa je prejel nagradi knjižni lev in srebrno pero.

- Čet.: 9:00 - 17:00 ure Petek: 8:00 - 16:00 ure Sobota in nedelja: zaprto Ženske / Oblačila / Krila / Dolga krila Filtri. Razvrsti po Razvrsti po Pokaži 24 36 48 Poglej kot + Maksi krilo BODYFLIRT.

Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in izvajajo funkcije, na primer prepoznavanje obiskovalca, ko se vrne na naše spletno mesto, in pomaga naši ekipi, da razume, kateri deli spletnega mesta se vam zdijo najbolj zanimivi in koristni. Modna ženska krila in obleke po odličnih spletnih cenah. Preverite aktualne modele in izkoristite nore cene ter hitro dostavo na dom. Brata Josh in Jadran najdeta ranjenega žerjavovega mladiča.

POVEZANE KNJIGE