Kdo pravi, da ne zmoreš?

Kdo pravi, da ne zmoreš? - Daniel Chidiac | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Daniel Chidiac
DIMENZIJA
12,98 MB
IME DATOTEKE
Kdo pravi, da ne zmoreš?.pdf
ISBN
8198298931503

OPIS

Zakaj se obnašate tako, kot se? Zakaj so nekateri ljudje visoko motivirani, medtem ko se drugim ne ljubi niti vstati in poiskati televizijskega daljinca? Kaj spremeni človeška življenja? Kako spremeniti svoj pristop in pogled, ko se zdi, da se svet okrog vas ruši? Kako ustvariti svoje življenje tako, kot si ga želite? Kako zgraditi zaupanja vreden odnos sam s seboj, takega, ki vam bo zagotovil doseči to, kar ste si zadali? Očitno je, da imamo vsi vizije o tem, kakšno življenje si želimo živeti, toda zelo redki takšno življenje izkusijo. Zakaj? Gre morda za odpor, da bi iskali globlje? Gre zgolj za to, da ne vemo, kako? Žalostna resničnost je, da bo večina ljudi preživela življenje sanjajoč o drugem življenju, ki se zdi nedosegljivo. Upanje in vero v njihovo lastno sposobnost bodo zakrili oblaki stresa in skrbi vsakodnevnega življenja. Ni pomembno, na kateri ravni trenutno menite, da ste, vedno obstaja prostor za napredek. Knjiga Kdo pravi, da ne zmoreš vsebuje naslednje korake: 1. KORAK: SPOZNAVANJE SAMEGA SEBE – ZNANJE, KAKO ZA VEDNO OKREPITI SVOJE ŽIVLJENJE, 2. KORAK: ENERGIJA – TEMELJNA SILA, 3. KORAK: SISTEM DOSEGANJA, 4. KORAK: KRMARITE SVOJA RAZMERJA, 5. KORAK: USTVARITE ZDRAV FIZIČNI OBSTOJ, 6. KORAK: POIŠČITE IZPOLNITEV: RESNIČNI USPEH. Naše glavno poslanstvo v življenju ni, da se skušamo oklepati zamisli o sreči, temveč da raje stremimo k samospoštovanju in ga odkrivamo. Žeja po ljubezni do sebe globoko zakoreninjena v vsaki duši čaka, da bo pogašena. Ko najdemo izvor, ga nikoli ni mogoče odpraviti, celo v trenutkih nesreče. Da bi si ustvarili izjemno življenje, morate imeti dve stvari: veliko SD (stanje duha) in sposobnost nadzorovati svoja čustva. Ta knjiga vam ponuja vpogled v oba ta cilja, vendar se bo vaše posamezno in edinstveno potovanje nadaljevalo.

Knjiga Kdo pravi, da ne zmoreš vsebuje naslednje korake: 1. KORAK: SPOZNAVANJE SAMEGA SEBE - ZNANJE, KAKO ZA VEDNO OKREPITI SVOJE ŽIVLJENJE, 2.

Preberi več ... Ni pomembno, na kateri ravni trenutno menite, da ste, vedno obstaja prostor za napredek. Knjiga Kdo pravi, da ne zmoreš vsebuje naslednje korake: 1.

POVEZANE KNJIGE