Hudič nima matere

Hudič nima matere - Nicky Cruz | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicky Cruz
DIMENZIJA
11,28 MB
IME DATOTEKE
Hudič nima matere.pdf
ISBN
7036414273914

OPIS

V španskem jeziku obstaja star rék »Ta fant nima matere.«. Z njim so odrasli označevali otroke, ki so bili nagnjeni k slabemu in k uničevanju – otroke, ki so se nenehno upirali avtoriteti. To frazo sem si dobro zapomnil, ker so jo odrasli velikokrat izgovarjali, ko so govorili o meni. Drugače povedano – menili so, da sem izgubljen primer.Podobno je tudi s hudičem – »nima matere«. Je brezupen primer. On je naš resnični sovražnik.Nicky Cruz dobro pozna moč Zla. Odraščal je v Portoriku, kot eden od devetnajstih otrok. Njegova starša sta se ukvarjala s klicanjem duhov. V najstniški letih se je preselil v New York in postal vodja ene najnevarnejših tolp. Nickyjevo življenje se je spremenilo, ko je pastor David Wilkerson prišel na srečanje tople in jim spregovoril o Jezusu.

Read 21 reviews from the world's largest community for readers. V španskem jeziku obstaja star rék »Ta fant nima matere.«.

Odraščal je v Portoriku, kot eden od devetnajstih otrok. Njegova starša sta se ukvarjala s klicanjem duhov.

POVEZANE KNJIGE