Dobrota ni sirota

Dobrota ni sirota - Morris Gleitzman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Morris Gleitzman
DIMENZIJA
10,29 MB
IME DATOTEKE
Dobrota ni sirota.pdf
ISBN
6529341489457

OPIS

Ludo rad pomaga drugim. Tako je bil vzgojen. Ko njegovega očeta izvolijo za poslanca v avstralskem parlamentu, Ludo želi to izkoristiti, da bi Avstralija postala življenju prijaznejša država. Toda kmalu ugotovi, da v avstralski prestolnici niso brezdomci tisti, ki najbolj potrebujejo pomoč. O ne, pomagati je treba bogatim in vplivnim. Kot povsod po svetu ... Humorna in ganljiva zgodba o odraščajočem fantu in njegovih prijateljih, ki v tem brezsrčnem svetu ne izgubijo srca. Knjiga je leta 2019 prejela priznanje CBCA notable book.

natis Založništvo in izdelava - Dob : Miš, 2020 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-272-388- COBISS.SI-ID - 303794944 ... Dobrota ni sirota, dobrota je Božja, zato pa neskončno bogata. Misel dneva | Thu Nov 21 2019.

S tem, ko krepi druge, bogati obenem sama sebe." (Anton Trstenjak) Dragi prijatelji, nisem prepričana, da ne bom še izustila besed, da je dobrota sirota, ker me gospod A.Trstenjak z napisanim kljub vsemu ni prepričal. Dobrota. Že dr.

POVEZANE KNJIGE