Divjad

Divjad - Kristina Kočan | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristina Kočan
DIMENZIJA
9,93 MB
IME DATOTEKE
Divjad.pdf
ISBN
9695358849152

OPIS

Kot je moč zaslediti že v njeni poeziji, se tudi v kratki zgodbi Kočanova pogosto loteva tem, kot so medosebni odnosi, v katerih zajame različne starosti, družbena ozadja in psihološke profile protagonistov, ki se razlikujejo pred bralci v vsej svoji intimi. Liki v njenih zgodbah so izdelani, izražajo se v različnih registrih in so iskreno upodobljeni. Mnogi izmed njih se izkažejo za popolnoma nesvobodne v svojih življenjih ter si na tak ali drugačen način prizadevajo za osvoboditev.Več o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

Nevarnost trka z divjadjo je v Sloveniji velika, zato tovrstni primeri niso redki. Policisti znova opozarjajo na veliko previdnost pri vožnji na odsekih, kjer čez cesto prehaja divjad. Gre za odseke, ki potekajo skozi gozdove in mimo travnikov in območij, ki so označena s prometno signalizacijo za divjad na cesti, z modrimi odsevniki na stebričkih in silhuetami.

Je vsejed sesalec.Prehranjuje se s koreninami, gomolji, zelišči, jajci, deževniki, žuželkami, glodavci, mrhovino.Dejavna je podnevi in ponoči, živi v družinah, samec se pridruži skupinam le v paritvenem obdobju. AGRO ŠTERN, Brigita Štern s.p., Miklavška cesta 21 2311 Hoče | Matična številka: 7130678000 | T: 040 826 739, E: [email protected] Senzor za divjad Caliberhunting lahko nastavite na izbranih točkah ko čakate divjad. Tako boste vedeli da se divjad giblje v vaši okolici in vas ne bo ujela nepripravljenega.

POVEZANE KNJIGE