Živi in pričuj

Živi in pričuj - Scott Hahn | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Scott Hahn
DIMENZIJA
10,33 MB
IME DATOTEKE
Živi in pričuj.pdf
ISBN
4871967478631

OPIS

V tej knjigi nas pisatelj opominja, da je pričevanje o veri naloga vseh katoličanov. Naša vera ne more rasti, če jo ljubosumno skrivamo pred svetom. In ko nas cerkveno učiteljstvo kliče k »novi evangelizaciji«, to nikakor ni naloga le za škofe in duhovnike. Na preprost način nam razloži resnično vsebino nove evangelizacije in nam pokaže poti, po katerih lahko tudi sami postanemo oznanjevalci in pričevalci. Scott W. Hahn (1957) je ameriški teolog, priljubljen govornik, profesor in pisatelj. Po svojem spreobrnjenju in prestopu iz prezbiterijanske v katoliško Cerkev je svojo pozornost namenil raziskovanju apostolskih očetov in po njihovem zgledu postal ognjevit apologet, tj. zagovornik katoliške vere. Njegove najpomembnejše knjige so prevedene tudi v slovenski jezik: Jagnjetova večerja o zakramentu svete evharistije, Vse poti vodijo v Rim, pričevanje Scotta ter njegove žene o njuni poti do katoliške vere, ter Zakaj verujem?, v kateri predstavlja razloge za svojo vero in zvestobo katoliški veroizpovedi.

Maj 2020. Aktualno Virus nas je postavil v uro resnice. Samostojna, odprtega duha, ljubiteljica narave, dobre hrane, kuhanja, življenja nasploh, iščem pravega moškega , ki mu ženska iskrenost in ljubezen še kaj pomenita, če se vidiš v mojem oglasu potem mi pošlji sms sporočilo ROSANA na številko 3311 da se lahko spoznava Živi in pričuj : kako evangelizirati katoličane / Scott Hahn ; [prevod Andrej Turk].

V družini je ena izmed treh otrok. Tudi sama je mama.

POVEZANE KNJIGE