Živemu se vse zgodi

Živemu se vse zgodi - Bojan Amon | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bojan Amon
DIMENZIJA
6,80 MB
IME DATOTEKE
Živemu se vse zgodi.pdf
ISBN
7163860332766

OPIS

Če otroci znajo nekaj, kar odrasli na poti k večjemu, boljšemu in dražjemu izgubijo, je to sposobnost, da uživajo v sedanjem trenutku in se ne izgubljajo v davno pretekli deželi včeraj ali še bolj fantazijski oazi, ki se imenuje jutri. Bojan Amon, energičen in pozitiven Ljubljančan, sodoben mož in oče, nas v svoji prvi knjigi spodbuja, naj živimo v sedanjem trenutku in življenje zajemamo s polno žlico. Skozi petnajst poglavij se brez dlake na jeziku in z dobršno mero humorja spominja ljudi in izkušenj, ki so ga v življenju najbolj zaznamovale in ga oblikovale v to, kar je danes: moški, ki mu največ pomenijo odnosi z najdražjimi in ki v sebi vedno želi ohraniti preprostost in iskrenost otroka. Vlagajte v odnose, vsak dan po malem, saj ti edini nosijo dividende. Ostalo je privid – čudovit, a silovito začasen.

Prav tako pa stvari nikdar ne morejo biti tako slabe, da ne bi mogle biti še slabše. Tako nekako sem se počutil v zadnjih tednih ob prebiranju uvodnikov v vodilne slovenske strokovne pravne časopise, ob čitanju novičk iz slovenskih medijev ter požiranju kolumn z znanega pravniškega portala. Skratka, kot je naslednje jutro povzel sam: "Živemu človeku se vse zgodi." A naši možgani vsebujejo tudi PR-oddelek, ki nas hitro opraviči, zgladi naše napake in nas potegne iz blata.

V človeku obstajajo trije instinkti. [glej 'Troje primarnih platform'] Prvi instinkt pripada vsem živemu in neživemu v vesolju, to je instinkt povezanosti in enosti z Bogom.

POVEZANE KNJIGE