Športopedija

Športopedija - Adam Skinner | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adam Skinner
DIMENZIJA
8,39 MB
IME DATOTEKE
Športopedija.pdf
ISBN
8355929359153

OPIS

Športopedija je pravi vodnik po navdihujočem svetu športa: od moštvenih športov do borilnih veščin, motošportov, atletike in olimpijade. Popeljala vas bo skozi zgodovino in predstavila osnovna pravila, pripomočke in opremo. Spoznajte tudi posebne izraze in se sprehodi po ilustracijah tekmovališč … Odkrijte številne zanimivosti o naših najljubših športih, pa tudi bolj nenavadne in manj znane športe, kot sta kabadi ali boccia. Kateri pa je vaš najljubši šport? Spoznali bomo različne športnike – od svetovnih rekorderjev do paraolimpijcev –, ki nas bodo osupnili s svojimi dosežki. Športopedija je zakladnica znanja za celotno družino!

... Bralne mišice - Športopedija. Public · Hosted by Druzina.si.

Spoznajte tudi posebne izraze in se sprehodi po ilustracijah tekmovališč … Športopedija Adam Skinner / Založba Vida. Založba Založba Vida Avtor Adam Skinner Prevajalec Brigita Kotnik Turk, Miha Hočevar Ilustrator Mark Long Poezija/proza/dramatika proza Priporočena starost za družinsko branje Iskalni niz (vrsta/zvrst, geslo ... Športopedija je vodnik po navdihujočem svetu športa: od moštvenih športov do borilnih veščin, motošportov, atletike in olimpijade.

POVEZANE KNJIGE