Ščepec njama

Ščepec njama - Kate Allinson, Kay Featherstone | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kate Allinson, Kay Featherstone
DIMENZIJA
5,98 MB
IME DATOTEKE
Ščepec njama.pdf
ISBN
7553889246256

OPIS

Knjiga je v Veliki Britaniji pravi hit. V prvih treh dneh so prodali kar 210.000 izvodov, kar je absolutni rekord med kuharskimi knjigami odkar spremljajo prodajne številke! Dosedanji rekorder je bil Jamie Oliver, ki je leta 2005 pred božičem v treh dneh prodal 165.000 izvodov svoje knjige z italijanskimi recepti. S tem, da je bil Jamie takrat že uveljavljen avtor s svojo televizijsko oddajo, Kay in Kate pa sta novinki. Od hitrih zajtrkov in obrokov med tednom do izdatnih petkovih pojedin, nedeljskih pečenk in slaščic - v Ščepcu njama najdemo vse napotke za pripravo nizkokaloričnih, a slastnih jedi za vsak dan v tednu. Knjiga vsebuje 100 receptov, 33 je vegetarijanskih, nekateri so povzeti iz bloga, drugi so posebej ustvarjeni za knjigo. Recepti za zajtrke, prigrizke, jedi iz pečice, priloge, enolončnice in celo za priljubljene jedi iz restavracij ter sladice so tako polne okusov in arom, da ne bi nikoli uganili, da gre za dietne jedi. Kate in Kay tudi ne skoparita z nasveti, kako kalorične jedi spremeniti v manj kalorične, ne da bi pri tem osiromašili njihov okus.

656 Promet. RAKOVEC, Primož Agresivnost za volanom : vpliv notranjega dialoga na način vožnje Primus, 2019.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ... Domov > Knjižnično nadomestilo > Ščepec njama : 100 shujševalnih receptov iz domače kuhinje.

POVEZANE KNJIGE