Računarka in mož z rešitvijo

Računarka in mož z rešitvijo - Majda Rupnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Majda Rupnik
DIMENZIJA
3,46 MB
IME DATOTEKE
Računarka in mož z rešitvijo.pdf
ISBN
6257020058009

OPIS

Računarka in mož z rešitvijo je zgodba dveh, ki ju splet dogodkov pripelje na isto pot. On je vse ali skoraj vse prehodil, preizkusil, dosegel, imel in ona – vse življenje na istem mestu, ob istih ljudeh. Njegova pot je šla po dolgem in počez po svetu, od dna do vrha in nazaj, njena pa v krogu nekaj kilometrov. In zdaj sta tu oba zasuta pod plazom, brez poti naprej. V petnajstih dneh, kolikor jima je odmerjeno, vsak zase in oba skupaj naredita obračun s preteklostjo, sedanjostjo in življenjem. O AVTORICI Majda Rupnik je mladostne sanje o pisateljevanju (nekaj neobjavljenih kratkih zgodb) zamenjala za pisanje finančnih in računovodskih poročil. Njeno najobsežnejše in najpomembnejše delo pa je bilo pisanje številnih besedil, povzetkov in bližnjic učbenikov ter vseh drugih medijev kot pomoč pri vstopanju v svet besed sinu, ki je pri trinajstih mesecih oglušel. Živi v Ljubljani, na Univerzi za tretje življenjsko obdobje obiskuje program Umetnost pripovedovanja in je tudi prostovoljka.

Prigode veverice Peri / Felix Salten ; [prevod Jakob Rado Vouk ; ilustracije Hans Bertle] COBISS.SI-ID 295406080. V velikem apaškem gozdu : zgodba Osamljenega Skavta. Računarka in mož z rešitvijo Majda Rupnik 25,00 € Dodaj v košarico Knjiga za odrasle Roman Benoît Duteurtre 24,90 € Dodaj v košarico Burmanski dnevi George Orwell 29,00 € Dodaj v košarico Računarka in mož z rešitvijo : roman.

- (Zbirka Avtorji) ISBN 978-961-7033-35-9 821.163.6-31 COBISS.SI-ID 294765568. 84.

POVEZANE KNJIGE