Prenova stanovanjskih stavb

Prenova stanovanjskih stavb - Živa Deu | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Živa Deu
DIMENZIJA
6,13 MB
IME DATOTEKE
Prenova stanovanjskih stavb.pdf
ISBN
4607983694527

OPIS

Pri prenovi in sanaciji stanovanjskih stavb je treba vedeti, kako projekt izpeljati in biti prepričan, da je izbrani postopek pravilen. Ker je knjiga domače avtorice dr. Žive Deu ob svoji prvi izdaji doživela izjemen uspeh in hitro pošla, smo v založbi po petnajstih letih pripravili dopolnjeno, posodobljeno verzijo te knjige. Napotki, opremljeni s številnimi slikami, skicami in pojasnili, bodo dosegli svoj namen pri sanaciji tehničnih in likovnih poškodb zgradb, pri popravilu hišnega podstavka, zunanjih sten, fasade, strehe in drugih podobnih opravilih.

oktobra 2019 ob 12. uri v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, Pot na Fužine 2, Ljubljana.

Žive Deu ob svoji prvi izdaji doživela izjemen uspeh in ... Pri prenovi in sanaciji stanovanjskih stavb je treba vedeti, kako projekt izpeljati in biti prepričan, da je izbrani postopek pravilen. Ker je knjiga domače avtorice dr.

POVEZANE KNJIGE