Poti ruske teologije

Poti ruske teologije - Georgij Florovski | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georgij Florovski
DIMENZIJA
9,26 MB
IME DATOTEKE
Poti ruske teologije.pdf
ISBN
5718720757292

OPIS

Vsi pristni dosežki ruske teologije so bili vedno povezani z ustvarjalno vrnitvijo k izvorom cerkvenih očetov. Zgodovinski zorni kot nam cel kot očitno razkriva, da je ta ozka pot domače teologije edina prava pot. Toda vrnitev k očetom mora biti ne le znanstvena, ne le zgodovinska, temveč tudi duhovna in molitvena, živa in z ustvarjalno umestitvijo samega sebe v polnost cerkvenosti, v polnost svetega izročila.

Toda vrnitev k očetom mora biri ne le znanstvena, ne le zgodovinska, temveč tudi duhovna in molitvena, živa in z ustvarjalno umestitvijo samega sebe v polnost cerkvenosti, v ... MALMENVALL, Simon. Georgij Florovski in Poti ruske teologije v slovenskem prevodu : o avtorju.

[COBISS.SI-ID 1024485600] Naslov knjige se glasi: Georgij V. Florovski, Poti ruske teologije: od srednjega veka do začetka 19.

POVEZANE KNJIGE