Osnove grafologije

Osnove grafologije - Jožko Battestin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jožko Battestin
DIMENZIJA
5,83 MB
IME DATOTEKE
Osnove grafologije.pdf
ISBN
6161982413449

OPIS

Za Osnove grafologije, knjigo Jožka Battestina, profesorja in univerzitetnega diplomiranega inženirja v pokoju, velja rek habent sua fata libelli – Knjige imajo svojo usodo. Knjiga je nastala po dolgih desetletjih avtorjevega intenzivnega ukvarjanja z grafologijo. Tudi v sodelovanju z Antonom Trstenjakom, utemeljiteljem slovenske grafologije, kateremu je tudi posvečena. Knjiga pomeni, kot pravi psiholog prof. dr. Janek Musek, tudi v svetovnem merilu eno najboljših in najtemeljitejših predstavitev grafologije Ludwiga Klagesa, enega najvplivnejših imen v zgodovini grafologije, to delo pa je obogateno tudi z avtorjevimi lastnimi in izvirnimi prispevki.

Če poznate sebe, boste lažje razumeli druge. Pisava je človeška aktivnost, ki jo določa glava, roka je le pisalni instrument.

Tudi v sodelovanju z Antonom Trstenjakom, utemeljiteljem slovenske grafologije, kateremu je tudi posvečena. Za Osnove grafologije, knjigo Jožka Battestina, profesorja in univerzitetnega dipl... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Domov / Katalog knjig / Antikvarne knjige / Priročniki, uporabne vede, duhovnost / Osebna rast / OSNOVE GRAFOLOGIJE, Jožko Battestin OSNOVE GRAFOLOGIJE, Jožko Battestin 10,00 € njiga je nastala po dolgih desetletjih avtorjevega intenzivnega ukvarjanja z grafologijo.

POVEZANE KNJIGE