Osnove grafologije

Osnove grafologije - Jožko Battestin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jožko Battestin
DIMENZIJA
7,71 MB
IME DATOTEKE
Osnove grafologije.pdf
ISBN
2144707319723

OPIS

Za Osnove grafologije, knjigo Jožka Battestina, profesorja in univerzitetnega diplomiranega inženirja v pokoju, velja rek habent sua fata libelli – Knjige imajo svojo usodo. Knjiga je nastala po dolgih desetletjih avtorjevega intenzivnega ukvarjanja z grafologijo. Tudi v sodelovanju z Antonom Trstenjakom, utemeljiteljem slovenske grafologije, kateremu je tudi posvečena. Knjiga pomeni, kot pravi psiholog prof. dr. Janek Musek, tudi v svetovnem merilu eno najboljših in najtemeljitejših predstavitev grafologije Ludwiga Klagesa, enega najvplivnejših imen v zgodovini grafologije, to delo pa je obogateno tudi z avtorjevimi lastnimi in izvirnimi prispevki.

Če poznate sebe, boste lažje razumeli druge. Pisava je človeška aktivnost, ki jo določa glava, roka je le pisalni instrument.

Založba: samozaložba: Leto izdaje: 2008: ISBN: 978-961-90096-2-8: Tehnične lastnosti Osnove grafologije - Jožko Battestin Jožko Battestin, upokojeni elektroinženir in profesor fizike, je po telefonu v uredništvo založbe Ara ( Ara Založba ) razločno vprašal, če bi ponatisnili... Za Osnove grafologije, knjigo Jožka Battestina, profesorja in univerzitetnega diplomiranega inženirja v pokoju, velja rek habent sua fata libelli - Knjige imajo svojo usodo. Knjiga je nastala po dolgih desetletjih avtorjevega intenzivnega ukvarjanja z grafologijo. Jožko Battestin je upokojeni elektroinženir in profesor fizike, izumitelj, grafolog, pilot … Glede na to, da je naredil izpit za športnega pilota šele pri 91 letih, deset let pozneje pa pri založbi Ara izdal knjigo Osnove grafologije, se lahko vprašamo, kaj vse bo še naredil.Ko je bil lani star sto let, je dejal, da ima toliko energije, kakor bi jih imel dvajset. knjigi Osnove grafologije ne gre za običajno predstavitev gra-fologije.

POVEZANE KNJIGE