O smehu Zlatka Čordića

O smehu Zlatka Čordića - Jurij Hudolin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jurij Hudolin
DIMENZIJA
10,94 MB
IME DATOTEKE
O smehu Zlatka Čordića.pdf
ISBN
4640978366127

OPIS

Zlatko, ki ima na Instagramu več kot 12.800 sledilcev, si z Jurijem Hudolinom izmenjuje besedo – o Fužincu, ki ni primitivec. Iz geta, kjer so bolj kot ne na socialnem dnu živeli priseljenci, imigranti, brezdelneži, prestopniki in kriminalci, se je z ljubeznijo do Cankarja, Plečnika, slovenske kulture in jezika odlično vključil v družbo, ki Fužince potiska na obrobje. o avtorju Jurij Hudolin (1973, Ljubljana) je pesnik, pisatelj, urednik, kolumnist, scenarist in prevajalec. Doslej je izdal osem pesniških zbirk, šest romanov in zbirko kratke proze. Z romanom Ingrid Rosenfeld je bil med finalisti za nagrado kresnik za roman leta 2013. Njegova dela so prevedena v hrvaščino, makedonščino, madžarščino, češčino, srbščino in angleščino.

Vrsta gradiva - knjiga ; leposlovje za odrasle Založništvo in izdelava - Ljubljana : Beletrina, 2019 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-284-534-6 COBISS.SI-ID - 299998976 Išči dalje. Avtor Hudolin, Jurij.

Edina zamera, pa še ta pogojno, velja jeziku: ta je mestoma preobložen, stavki predolgi. Jurij Hudolin je napisal biografski roman O smehu Zlatka Čordića. Podprite Delo Naše delo je, da vi veste več.

POVEZANE KNJIGE