Moč samozdravljenja

Moč samozdravljenja - Andreas von Rétyi | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreas von Rétyi
DIMENZIJA
3,60 MB
IME DATOTEKE
Moč samozdravljenja.pdf
ISBN
7062630836275

OPIS

Veliko je ljudi, ki so se oprijeli zadnje rešilne bilke, se podvrgli nenavadnim alternativnim terapijam in so ozdraveli kljub temu, da so se zdele njihove možnosti za ozdravitev po prejšnjih problematičnih in stresnih klasičnih terapijah nemogoče. To je mogoče zaradi širokega nabora samozdravilnih sposobnosti, ki jih ima v sebi vsako živo bitje. Zdravniki teh ozdravitev preprosto ne morejo razložiti. Ta knjiga nas seznanja z nenavadnimi načini zdravljenja, novimi spoznanji, ki imajo moč, da dopolnijo medicino in premaknejo paradigme. Napisana je na podlagi izkušenj, poročil o bolnikih in mnenj zdravnikov odprtega duha, ki so uvrstili samozdravljenje med osrednje predmete svojega zanimanja.

Le poiščite miren kraj v stanovanju ... Moč Samozdravljenja je na Facebooku. Pridruži se Facebooku in se poveži z Moč Samozdravljenja in ostalimi, ki jih poznaš.

fiktivno tehniko; celostne metode po Rikliju, Kneippu, patru Ašiču … Udeleženci programa bodo prejeli tudi gradivo. Mentorica: Natalija Brumen Začetek: ponedeljek, 11.1.

POVEZANE KNJIGE