Med znanostjo in duhovnostjo

Med znanostjo in duhovnostjo - Gregg Braden | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gregg Braden
DIMENZIJA
11,67 MB
IME DATOTEKE
Med znanostjo in duhovnostjo.pdf
ISBN
6858952246785

OPIS

Kaj bi pomenilo odkritje, da imamo v življenju izjemne lastnosti samozdravljenja, dolgoživosti in globoke intuicije? Ali je mogoče, da je napredna zavest, ki so jo v preteklosti dosegali redki menihi, nune in mistiki, dejansko mišljena kot običajen del našega vsakdanjega življenja? V tej knjigi razodetij Gregg Braden, petkrat nagrajeni najbolje prodajani avtor New York Timesa in nominiranec za nagrado Templeton Award 2018, pojasnjuje, da nam teh vprašanj ni več treba zastavljati v obliki »Kaj če?« V prvem delu knjige boste odkrili: - zakaj nova znanstvena odkritja ne podpirajo več splošno sprejete zgodbe o izvoru človeštva,- zakaj evolucija ne more pojasniti našega obstoja,- dokaze, da srčne celice razmišljajo, čutijo in se spominjajo, in zakaj je to pomembno,- da vesolje ni mrtvo, kot to pojasnjuje sodobna znanost,- da najnovejša odkritja podpirajo to, kar že tisočletja učijo starodavni teksti. V drugem, praktičnem delu knjige pa boste prejeli: - tehnike, s katerimi lahko na zahtevo prebudimo globoko intuicijo,- starodavna orodja za dolgo življenje in spopadanje s stresom sodobnega sveta,- strategije, kako »boj za preživetje« zamenjamo s sodelovanjem in empatijo, s čimer lahko spremenimo svojo usodo in usodo sveta,- navodila, kako spremeniti svoja prepričanja o tem, kdo smo in kakšno je naše poslanstvo na Zemlji. Nedavna odkritja, ki segajo od človeške evolucije in genetike do nove znanosti o nevrokardiologiji (mostu med možgani in srcem), so spremenila način, kako smo v zadnjih 150 letih razmišljali o sebi, svojem izvoru in svojih zmožnostih. Na tej bralcu prijazni poti odkrivanja Braden poudari dejstvo, da smo kot ljudje še močnejši in bolj povezani med seboj in s svetom, kot so znanstveniki verjeli v preteklost. To nesporno dejstvo vodi do še globljih skrivnosti: Kako prebuditi izjemne sposobnosti, ki izvirajo iz tako izjemne povezave? In kakšno vlogo ima naša starodavna in skrivnostna dediščina v našem življenju danes? 

(mostu med možgani in srcem), so spremenila način, kako smo v zadnjih 150 letih razmišljali o sebi, svojem izvoru ... Med znanostjo in duhovnostjo € 27.90 Najbolje prodajani avtor New York Timesa Gregg Braden s pomočjo združitve najnovejših znanstvenih dokazov in starodavnih duhovnih modrosti pojasnjuje, da evolucija ne pripoveduje celotne zgodbe človeštva. Med znanostjo in duhovnostjo Človeštvo je naredilo velikanski tehnološki napredek, toda na temeljno vprašanje našega obstoja Kdo smo?, še vedno ne znamo odgovoriti. Ta knjiga osvetljuje pot iskanja odgovora, ki je enako pomembno za posameznika kot za človeštvo.

Ta knjiga osvetljuje pot iskanja odgovora, ki je enako pomembno za posameznika kot za človeštvo. Ob tem navaja Gregg Braden: MED ZNANOSTJO IN DUHOVNOSTJO.

POVEZANE KNJIGE