Ko zadiši po istrski kuhinji

Ko zadiši po istrski kuhinji - Alberto Pucer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alberto Pucer
DIMENZIJA
6,73 MB
IME DATOTEKE
Ko zadiši po istrski kuhinji.pdf
ISBN
1455015355286

OPIS

Pucer ni bil kuhar, ampak zgodovinar in pravi »Šavrin« – Istrijan. Njegovo prvo knjigo Istrska kuhinja smo v Založbi Kmečki glas izdali že pred dvajsetimi leti in jo uspeli kar dvakrat ponatisniti. Avtor je v letih po izidu svoje prve kulinarične uspešnice zbirko receptov za izvirne istrske jedi, ki so mu jih pri delu na terenu zaupale istrske none in drugi mojstri istrskih jedi, vseskozi dopolnjeval. Zbral je preko 700 receptov, primernih za vsak okus, ki jih je uredil po abecednem vrstnem redu – od artičok do žižol. Nastala je nova knjiga z naslovom Ko zadiši po istrski kuhinji z bogato kulinarično in etnološko vsebino, ki smo jo zaradi velikega povpraševanja pravkar ponatisnili. Knjiga spodbuja kulinarične mojstre k ustvarjanju pogosto že pozabljenih lokalnih jedi, pa tudi vse druge, ki jih zanima zdrava, raznolika in domiselna istrska hrana (bakala, pastičo, flopi, žgvacet, ombolo na šugo, sardoni na šavor …)

Domov; O Centru DA Koper ... KO ZADI[I PO ISTRSKI KUHINJI Alberto Pucer Istrska kuhinja od A do @ Zalo`ba Kme~ki glas. 3 Ko zadi{i po istrski kuhinji Danes bomo jele z veliko `lico.

Več avtorjev Dobrote brez glutena. 16,00 € Ni na zalogi.

POVEZANE KNJIGE