Iskreno o partnerstvu

Iskreno o partnerstvu - Melita Kuhar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melita Kuhar
DIMENZIJA
9,60 MB
IME DATOTEKE
Iskreno o partnerstvu.pdf
ISBN
6878463132655

OPIS

Zakaj ne bi tudi sami ustvarili ljubečega, pripadnega, srečnega, zadovoljnega in uspešnega partnerstva? Melita Kuhar svoja razmišljanja javno deli z bralci že zadnjih deset let in v tem času se je nabralo ogromno primerov, razmišljanj, analiz in prereza slovenskih partnerskih odnosov. V tej knjigi so zbrani njeni najbolj odmevni in brani članki. Vsak primer partnerstva, ki ga Melita obravnava v svoji Svetovalnici, je edinstven, pa vseeno ima določene zakonitosti. Melita o svojih ugotovitvah piše iskreno, življenjsko, brez dlake na jeziku in s poudarkom na morebitnih rešitvah oziroma idejah o spremembi, s pomočjo katerih boste tudi vi v svoje partnerstvo vnesli več ljubezni, igrivosti in spoštovanja. V knjigi boste med drugim odkrili:Ali smo ženske in moški res iz različnih planetov? Na kaj bodimo pozorni, ko se prižge prva iskrica Nasveti za zdrav partnerski odnos Kako v partnerskem odnosu urejati financeKaj storiti in ali se da odnos rešiti, če vi ali vaš partner skačeta čez plot Kako se spopasti s čustvenimi manipulacijami Kaj storiti, ko se v odnosu pojavijo težave Ali lahko odnos, ki se je ohladil, rešimo?Svetovalnica V Svetovalnici ni tabu tem. V njej boste našli pomoč vsi, ki ste se znašli v zanki iskanja rešitve za bolj zdrav in pozitiven odnos do sebe, svojega zakonca, partnerja, otroka, mladostnika ali drugih pomembnih ljudi v vašem življenju. Melita se pri svojem svetovalnem delu osredotoča na »tukaj in zdaj« in na prihodnost namesto na preteklost. Njena vloga svetovalke ni dajati enostranske rešitve problema, temveč pomagati vam poiskati metode, tehnike in vsebine, ki vas pripeljejo do tega, da se zavedate pomembnosti vložka lastne volje, želje, časa in energije v to, da se začnejo odpletati niti težav, v katerih ste se znašli. In točno to boste prejeli tudi v njeni zbirki knjig Na kavču v Svetovalnici. o avtorici Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka. Mešanica osebnih in poslovnih izkušenj jo je pripeljala do zamisli, da bi ustanovila svojo Svetovalnico, torej nevtralni prostor, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh segmentih odnosov. Pri svojem delu s pridom uporablja svoje široko teoretično in akademsko znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja. Melita raziskuje odnose na vseh ravneh, saj so ravno odnosi neizčrpen vir osebnostnih sprememb in uspešnih razmerij.

Vstopim v prostore njene svetovalnice na Parmovi, pozdravi me že na vratih, energična, očarljiva ženska s širokim nasmehom in močno, samozavestno, celo avtoritativno držo. Iskreno o intimnosti Spolnost "V knjigi so zajeti članki, ki sem jih pisala zadnjih deset let in ki so bili objavljeni na različnih spletnih mestih in v najbolj branih revijah. Takole zbrani tvorijo pregled izzivov, do katerih pride ob spoznavanju sveta spolnosti in iskrene intimne navezanosti na partnerja.

Ta knjiga zajema točno to, saj želim kot strokovnjakinja za odnose odstreti tančice tudi s ... Vprašanje glede ponosa starša na otroka se mi je porodilo, ko sem izdala svojo prvo knjigo Na kavču v Svetovalnici - ISKRENO O PARTNERSTVU v kateri so zbrani moji najbolj udarni in brani članki, ki sem jih na neizčrpno temo partnerskih odnosov pisala zadnje desetletje. Sedim na kavi z očetom nekaj dni po prezentaciji knjige v knjigarni Mladinske knjige, v znanem Konzorciju, kjer je bil ... Iskreno o vzgoji in najstnikih z Melito Kuhar IzBrano s Primusom: BREŽICE Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka; pri delu uporablja svoje široko teoretično in strokovno znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja. IzBrano s Primusom: ISKRENO O PARTNERSTVU.

POVEZANE KNJIGE