Enciklopedija čarovnih rastlin

Enciklopedija čarovnih rastlin - Scott Cunningham | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Scott Cunningham
DIMENZIJA
4,9 MB
IME DATOTEKE
Enciklopedija čarovnih rastlin.pdf
ISBN
4432854924373

OPIS

Čarovništvo je po definiciji povzročanje sprememb z uporabo moči, ki jih znanost še ni definirala ali sprejela. Rastline so zaradi svoje trdožive prisotnosti in ohranjene prvinskosti najstarejše in najbolj pogosto orodje za čaranje.A poudariti je treba, da se Cunningham že v uvodu Enciklopedija čarovnih rastlin strogo opredeli za vrsto čaranja, ki uporablja skrite moči rastlin vedno z dobrimi nameni, kajti vse slabo, kar želimo povzročiti, se kot bumerang vrne povzročitelju.

Narava je prava zakladnica čarovnih rastlin, ki rastejo po vsem našem planetu. Naši predniki so od nekdaj vedeli, da imajo rastline skrivnostne, čarovne moči. Narava je prava zakladnica čarovnih rastlin, ki rastejo po vsem našem planetu.

Zanimivo je, da povsod po svetu istim rastlinam pripisujejo podobne moči (detelja prinaša srečo, orehi prinašajo obilje in plodnost Enciklopedija čarovnih rastlin 11 junija, 2020. Orientalske novele 11 junija, 2020.

POVEZANE KNJIGE