En, dva, tri – slon!

En, dva, tri – slon! - Nina Mav Hrovat | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Mav Hrovat
DIMENZIJA
11,85 MB
IME DATOTEKE
En, dva, tri – slon!.pdf
ISBN
1213453740809

OPIS

Veste, kakšen je slon? Velik, debel, siv in z velikimi uhlji. Slon se rad igra skrivalnice s prijatelji. Ampak kam naj se skrije, slon slonasti? Za drevo? Se z uhlji pokrije? Ga lahko vedno najdeš? S pomočjo slikanice iščite skrivališča za slona in njegove prijatelje, se pogovarjajte, opazujte, povezujte, razpravljajte, odkrivajte razlike in podobnosti, bodite ustvarjalni, inovativni ter se čim bolj zabavajte. Primerno za samostojne bralne začetke ali skupno branje s pomočjo odraslih. Prepustite domišljiji svojo pot in morda boste odkrili čisto nov svet, kjer običajna fizikalna pravila ne veljajo.

#1 super!!!!! (9986007234, 06.04.2016) Vzdevek (samo črke in številke, 2-30 znakov): Nov komentar: Koliko je ena plus dva? Vpišite tri (obvezno z besedo, varnostno vprašanje). Pobarvanke.net 2021, avtorsko zaščitenih pobarvank ni dovoljeno kopirati kontakt:info ... -dva, tri, štiri….

10. 2020, 10.00-13.00 Dvorišče Vetrinjskega dvora, Marsova izba Nina Mav Hrovat, ki tokrat prihaja v Čitalnico na dvorišču, že od nekdaj zelo rada dela z otroki, zato je študirala predšolsko vzgojo, na tej smeri tudi magistrirala, delala kot vzgojiteljica, […] ČITALNICA NA DVORIŠČU /// Ne misli na slona! in En, dva, tri - slon! z Nino Mav Hrovat.

POVEZANE KNJIGE