Bauhaus - Baumensch

Bauhaus - Baumensch Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,49 MB
IME DATOTEKE
Bauhaus - Baumensch.pdf
ISBN
4486538899897

OPIS

Monografija Bauhaus - Baumensch v svojem podnaslovu izpostavlja na prvi pogled tri nepovezane pojme. Če pa nanje pogledamo z vidika Bauhausa in njegove filozofije, ugotovimo, da morda ni večjega horizonta razmišljanja, kot jo dandanašnji omogoča ravno povezovanje omenjene triade – človeka moderne dobe v veliki meri določata umetnost in razvoj tehnologije.

Monografija Bauhaus - Baumensch v svojem podnaslovu izpostavlja na prvi pogled tri nepovezane pojme. Če pa nanje pogledamo z vidika Bauhausa in njegove filozofije, ugotovimo, da morda ni večjega horizonta razmišljanja, kot jo dandanašnji omogoča ravno povezovanje omenjene triade - človeka moderne dobe v veliki meri določata umetnost in razvoj tehnologije. Bauhaus - Baumensch je del intermedijskega projekta Triadni balet, ki združuje mlade ustvarjalce in teoretike različnih oddelkov Univerze v Ljubljani in v preseku znanosti in umetnosti išče specifiko človeškega v sodobni informacijsko-tehnološki dobi.Projekt vključuje delavnice, simpozij in izid znanstvene monografije in je zasnovan kot hommage Schlemmerjevemu ikoničnemu Triadnemu ... Hos BAUHAUS har vi alt under ét tag - Vi tilbyder branchens største udvalg til både erhvervs- og privatkunder.

BAUHAUS Maribor Maribor - Tržaška cesta 69. PON PET 07:00 - 20:00 SOB 08:00 - 20:00.

POVEZANE KNJIGE