Alergije

Alergije - Maria Treben | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria Treben
DIMENZIJA
8,9 MB
IME DATOTEKE
Alergije.pdf
ISBN
6293654402549

OPIS

V tej knjigi so poleg namigov za uporabo zdravilnih zelišč pri boleznih in splošnih nasvetov za zdravljenje alergij zbrani tudi nasveti za preprečevanje bolezni, koristne informacije o zdravilnih zeliščih in domačih zdravilih ter ilustriran seznam zdravilnih zelišč. V glavnem delu knjige so posamezne alergije navedene po abecednem vrstnem redu, kar vam bo omogočalo, da boste zlahka poiskali želeno informacijo. Objavljene so tudi recepture za pripravo zeliščnih mešanic za zdravljenje alergij in najpomembnejši primeri uspešnega zdravljenja.

Najpogostejša vrsta alergij je alergijski nahod (povzročitelji so alergeni, ki jih vdihnemo: cvetni prah, izločki pršic, živalski prhljaj, prah,…). Alergije so opredeljene kot pretiran imunski odziv na snovi, s katerimi smo obkroženi, telo pa jih dojema kot nevarnost za zdravje. Najpogostejše alergijske motnje so alergijski rinitis-rinosinusitis, rinokonjunktivitis in alergija na cvetni prah. Rastline v naravnem in urbanem okolju pozitivno vplivajo na psiho fizično zdravje ljudi.

Alergija je motnja imunskega sistema, za katero so značilne pretirane reakcije, ki jih nosijo posamezna protitelesa (reaginski test ali IgE), na običajno neškodljive snovi, kot je cvetni prah . Alergija na cvetni prah kot tudi kakršna koli druga oblika alergije za razliko od prehlada ni nalezljiva. Nalezljive so samo bolezni, ki jih povzročajo mikrobi (virusi, bakterije, glivice) ali kakšni drugi zajedavci (npr.

POVEZANE KNJIGE