Zvestoba

Zvestoba - Marco Missiroli | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marco Missiroli
DIMENZIJA
6,55 MB
IME DATOTEKE
Zvestoba.pdf
ISBN
6531774410250

OPIS

Se lahko imamo za zveste samo zato, ker smo se uprli skušnjavi? Zvestoba je sidro, ki nam pomaga, da nas čustvene nevihte ne odnesejo s sabo, in hkrati zrcalo, v katerem se lomijo obrisi naših vrednot. Ko zgodba prehaja med značajsko različnimi junaki, ki jih v medsebojna razmerja povezujeta temeljni vprašanji skušnjave in zvestobe, razkriva mavrice njihovega čustvovanja in čutenja. Missirolijeva pisava je vseobsegajoča, pa hkrati globoka in prevzemajoča. Z zgovornimi premolki in zadržanimi izpovedmi mojstrsko izriše čustveni zemljevid milanske metropole. Vendar v Zvestobi ne gre za svet nekje tam zunaj: v njej boste našli predvsem zgodbo o sebi in svojih bližnjih. Roman se je leta 2019 uvrstil med pet finalistov za najpomembnejšo italijansko književno nagrado Strega ter osvojil nagrado Strega Giovani 2019. Marco Missiroli (1981) je eden najuspešnejših mlajših italijanskih romanopiscev. Že s svojim prvim romanom Senza coda (2005) je osvojil nagrado Campiello. Odtlej je napisal še pet romanov: v slovenščini lahko beremo tudi predzadnjega Opolzkosti v zasebnosti. Zvestoba (Fedeltà, 2019) je njegov zadnji roman. Pravice za snemanje nadaljevanke je odkupil Netflix.

* V KLUB se lahko včlani kupec storitev ENERGETIKE LJUBLJANA, ki je gospodinjski odjemalec toplote, odjemalec zemeljskega plina z letno porabo zemeljskega plina do 106.781 (prodajne skupine PS1 do PS6), odjemalec stisnjenega zemeljskega plina (Metan/CNG) in/ali gospodinjski odjemalec električne energije, na katerega se glasijo ... Paketi NEO Svet. Novi paketi NEO Svet vsebujejo obilno mobilno komunikacijo z neomejenimi klici, sporočili in do 300 GB, zanesljiv super hiter internet in napredno TV-izkušnjo za vso družino. Zvestoba v odnosu.

A France je v resnici Mojca in nič piva ne pijeta, se pa mnogo poljubljata. Pristopna izjava za Klub zvestoba ogreva Energetike Ljubljana. Za včlanitev v Klub Zvestoba ogreva izpolnite spodnji obrazec.

POVEZANE KNJIGE