Zmaj Direndaj na lovu za poročnim darilom za zmaja Ararata

Zmaj Direndaj na lovu za poročnim darilom za zmaja Ararata - Lojze Wieser | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lojze Wieser
DIMENZIJA
5,65 MB
IME DATOTEKE
Zmaj Direndaj na lovu za poročnim darilom za zmaja Ararata.pdf
ISBN
1063220339811

OPIS

To je nadaljevanje zgodbe o zmaju Direndaju, Hici Mici in zmajčku Direndajčku, ki je sad večernih pripovedovanj avtorja svojim otrokom izpred dvajsetih let. Tokrat se družina zmajev odpravlja v zlato Prago, da kupi dragoceno poročno darilo. Avtor Lojze Wieser je tako zapisal: »Knjižica je sad večernih pripovedovanj pred spanjem otrokoma pred skorajda dvajsetimi leti in nekaj več. Zgodbice so se nizale večer za večerom, zaobjemale so dnevne dogodivščine in na fantastičen način razvozlale nerešljiva, včasih eksistenčna vprašanja. Bilo jih je na ducate, če ne na stotine. Vsaj po občutku iz današnjega časa in z razdalje med otroštvom in vstopom v odraslost in v svet Clare in Gregija. Oba sta v slovenščini sledila pripovedovanim zgodbam z napetostjo, vmesnimi vprašanji in tako sooblikovala vsako od njih. Dve ali tri sem pred leti zapisal v nemščini, ker jih je neka prijateljica želela za svoje otroke, z Branetom Čopom pa sva jih spet prevedla nazaj v prvotno jezikovno obliko.«

Zmaj Direndaj na lovu za porocnim darilom za zmaja Ararata. Lojze Wieser 0 Sterne.

Unfortunately sold out. However, we are already in the process of restocking. Zmaj Direndaj na lovu za poročnim darilom za zmaja Ararata pour 12,20 €.

POVEZANE KNJIGE