Zgodba o luknji

Zgodba o luknji - Kelly Canby | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kelly Canby
DIMENZIJA
12,19 MB
IME DATOTEKE
Zgodba o luknji.pdf
ISBN
4633908740812

OPIS

Čarli najde luknjo. Odlično, luknja samo zanj! Pospravi jo v žep in se odpravi naprej. Toda kmalu ugotovi, da luknje ni dobro imeti ne v žepu ne v nahrbtniku. Morda jo potrebujejo v prodajalnah v mestu? Ne, lastnik trgovine s pajki in plazilci je zagotovo ne potrebuje. Tudi ladjedelec in šivilja odkimavata. In vsi drugi tudi. Kaj naj z luknjo, ki je ne potrebuje? Ob tej zabavni in izvirni slikanici bodo mladi bralci razmišljali o dobrih in slabih plateh lukenj. Zakaj jih nekateri predmeti potrebujejo, drugi pa ne? Kako to, da je luknja komu pomembna, drugi pa v njej ne vidijo nič posebnega? Krasna priložnost za pogovor o različnih lastnostih, okusih in pogledih na svet! Otroci se bodo zabavali tudi ob opazovanju in iskanju zajčka. Zakaj Čarliju ves čas sledi? 

Govorite o tem. Če vam pokaže, da želi govoriti o svojem peklu.

Ker je vse preveč plahega molčanja, moramo spregovoriti, če ne moremo drugače, pa na način glosiranja, pripovedovanja zgodb. Janez Šušteršič: Brezno 2 ali luknjice v zgodbah o bančni luknji. Forum ! Celotni članek je na voljo le naročnikom.

POVEZANE KNJIGE