Zapisi z gora

Zapisi z gora Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,32 MB
IME DATOTEKE
Zapisi z gora.pdf
ISBN
3227514084372

OPIS

Da mu glava ne bi obvisela v oblakih, v spominu pa nastale frdamane luknje, lahko svoja doživetja, občutenja in opažanja z gora ... Zapisi z gora - Planinski dnevnik je sila posrečena zadeva K8 dizajn, Sandra Pohole; Zapisi z gora - planinski dnevnik Ko človek po večurnem naporu vendarle zleze na težko pričakovani vrh, se zna zgoditi, da je od radosti in prelepih razgledov kar malce opit. Da mu glava ne bi obvisela v oblakih, v spominu pa nastale frdamane luknje, lahko svoja doživetja, občutenja in opažanja z ... Knjiga je čudovito darilo za vse ljubitelje narave, še posebej gora.

Mala knjižica je primerna za otroke do desetega leta starosti. Je odličen pripomoček za starše in vse, ki delajo z mladimi in jih sploh prvič spoznavajo s čari ... Zapisi z izletov (arhiv) Na tem mestu je zbranih nekaj najinih gorskih tur.

POVEZANE KNJIGE