Zadnja milja

Zadnja milja - David Baldacci | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Baldacci
DIMENZIJA
7,57 MB
IME DATOTEKE
Zadnja milja.pdf
ISBN
9965750975499

OPIS

Ko dvojni umor nenadoma prizna nekdo drug in s tem reši obsojenega morilca, mora posebna skupina FBI-ja odkriti, kaj se skriva za tem. Nekdanji vrhunski nogometaš Melvin Mars je bil tik pred vstopom v profesionalno ligo zaradi nasilnega umora lastnih staršev obsojen na smrt. Ko zdaj, po dvajsetih letih zapora, odšteva še zadnje minute do usmrtitve, ga nepričakovano oprostijo. Dvojni umor je priznal nekdo drug. Zaradi njegovega priznanja bi lahko Melvin Mars – naj je kriv ali ne – prišel na prostost. Kdo je človek, ki ga želi spraviti iz zapora? In zakaj prav zdaj?Amos Decker, briljantni detektiv s popolnim spominom in osupljivo sposobnostjo analitičnega mišljenja, član posebne ekipe FBI-ja, se začne za Marsov primer zanimati, ko opazi osupljive vzporednice s svojim življenjem: oba sta bila nadarjena nogometaša, vendar sta zaradi tragedije ostala brez kariere. Oba sta zaradi okrutnega zločina izgubila družino. In v obeh primerih je leta pozneje umore nenadoma priznal nov osumljenec. Osumljenec, za katerega nihče ne ve, ali govori resnico.Ko izgine članica Deckerjeve preiskovalne ekipe, se izkaže, da na kocki ni le življenje obsojenega zločinca, ampak nekaj precej obsežnejšega – in bolj zloveščega. Decker bo moral krepko napeti svoje izjemne možgane, da bi preprečil usmrtitev nedolžnega človeka.

Ganljiv film je slovo od ikoničnega in pomembnega avtomobila, ki je pomenil prelomnico v dostopnosti lastnega vozila za širše ljudske množice ... milja translation in Slovenian-Norwegian dictionary. Cookies help us deliver our services.

Dvojni umor je priznal nekdo drug. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Kriminalni roman > Zadnja milja Zadnja milja. Amos Decker, knj.

POVEZANE KNJIGE