Vodikov peroksid za vsak dan

Vodikov peroksid za vsak dan - Josef Pies | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Josef Pies
DIMENZIJA
7,56 MB
IME DATOTEKE
Vodikov peroksid za vsak dan.pdf
ISBN
5389546787793

OPIS

Knjiga Vodikov peroksid za vsak dan opiše terapevtsko uporabo cenovno izjemno dostopnega, a za zdravje najbolj dragocenega vodikovega peroksida – za nego telesa, pri raznih obolenjih, v gospodinjstvu, za živali in rastline. Peroksid učinkuje celostno, ker spodbuja samozdravljenje telesa.

Vodikov peroksid se mora hraniti v hladnem, suhem in dobro prezračevanem prostoru, v katerem ni vnetljivih ali gorljivih snovi. Posode morajo biti iz inertnih gradiv, kot so nerjaveče jeklo, steklo, plastika in aluminijeve zlitine. Vendar pa je v gospodinjstvu, da mora biti vedno, ker je vsak dan, to pomeni, da je lahko zelo koristna.

ker vsebuje za vas pomembne podatke! Kot vsa zdravila ima lahko tudi to zdravilo neželene učinke, ki pa se ne pojavijo pri vseh bolnikih. ...

POVEZANE KNJIGE