V nebesa in nazaj

V nebesa in nazaj - Mary C. Neal | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary C. Neal
DIMENZIJA
8,63 MB
IME DATOTEKE
V nebesa in nazaj.pdf
ISBN
7307609356898

OPIS

Priznano ameriško kirurginjo Mary Neal je med dopustom v Južni Ameriki usodna nesreča s kajakom pripeljala v nebesa – kjer je občutila Božji mir, radost in angele – in nato nazaj v zemeljsko življenje. V knjigi podrobno opisuje svoja občutja in okolje v nebesih, svoje pogovore z angeli in globok občutek žalosti, ki jo je prevzel, ko se je zavedela, da še ni prišel njen čas. Mary z nami deli pretresljivo izkušnjo sodobnega čudeža.

Sveto pismo omenja Božje prebivališče, ki je »v nebesih«, in še pravi, da so »angeli v nebesih«. (1. Še eden v nizu lanskoletnih fotografskih projektov je bila priprava fotografij za Nebesa, ki se nahajajo nad Kobaridom, oziroma natančneje nad vasjo Livek.

ure, izjemoma pa tudi ob večerih ob vsaki polni luni, ko so iz Šentruperta že tradicionalno pohodi v Nebesa. Ponudil nam je pijačo in sladoled. ii v nebesa in nazaj m.

POVEZANE KNJIGE