V času epidemije

V času epidemije - Paolo Giordano | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paolo Giordano
DIMENZIJA
11,13 MB
IME DATOTEKE
V času epidemije.pdf
ISBN
4775452968943

OPIS

Epidemija koronavirusa je postala največja zdravstvena kriza našega časa. Ni ne prva ne zadnja, in morda niti ne najstrašnejša. Verjetno ne bo povzročila več žrtev kot številne druge, vendar si je že v prvih treh mesecih zagotovila rekord: še noben nov virus se ni razširil po svetu tako hitro. V času, ko nas večina ljudi čepi med štirimi stenami in nemočno opazuje, kako države druga za drugo klecajo pred epidemijo virusa SARS-CoV-2, se italijanski pisatelj in fizik Paolo Giordano (avtor romanov Samotnost praštevil, Človeško telo, Črnina in srebro) sprašuje, kakšne bi utegnile biti njene posledice za našo družbo, ne le za okužene, ampak za celotno družbo. V jasnem in razumljivem jeziku pojasni delovanje virusa, začetek epidemije, razloge za karanteno in prihodnost, ki nas čaka.

V prvem valu epidemije so imeli samo zaščitno opremo, testiranja takrat ni bilo možno izvesti na široko. Potem pa je porodnišnica med porodnicami izvedla testiranje, ki jim je zelo ... Epidemija Covid-19 nam kroji življenje že skoraj leto dni.

Vsak razred ima svoje predmete oblikovane s pomočjo map, ki so logično poimenovane (mapa "Matematika" na primer). 2020, vendar pa razmere v času epidemije COVID-19 po mnenju Komisije za pritožbe ne morejo biti razlog za dodatno odrejanje kolektivnega dopusta. V tem obdobju je namreč ravno zaradi takratnih razmer in z njimi povezanimi omejitvami težko govoriti o uresničitvi namena letnega dopusta, ki je namenjen počitku, pridobitvi distance in oddihu ter skrbi za učinkovito zaščito delavčeve varnosti in zdravja. March 16, 2020 OBRAČUNAVANJE PLAČ V ČASU EPIDEMIJE KORONAVIRUSA Zaradi epidemije koronavirusa se delodajalci srečujejo z odsotnostjo delavcev, ki so morali ostati doma zaradi varstva otrok ali pa celo v karanteni.

POVEZANE KNJIGE