Udor

Udor - Uroš Prah | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Prah
DIMENZIJA
5,76 MB
IME DATOTEKE
Udor.pdf
ISBN
3747927850944

OPIS

“zeva in ječi Batagajkaali v njej zeva in ječi?kar bi lahko bila tudi le praska na skorjikar je bil majhen golosek za nekoliko cesteje pričelo drseti …” - iz knjige Uroš Prah je avtor treh pesniških zbirk: Čezse polzeči (Aleph 2012), Tišima (Aleph 2015, nominaciji za Veronikino in Jenkovo nagrado) in Udor (ŠKUC Lambda). Na Dunajskem knjižnem sejmu 2018 je za v nemščini napisano investigativno pesnitev Nostra Silva prejel nagrado Exil. 2019 je bil rezident MZK v New Yorku ter Romunskega narodnega muzeja za književnost in Tradukija v Bukarešti. Prevodi njegovih zbirk, pesmi in esejev so doslej izšli v 14. državah; 2020 bo v Argentini izšel španski prevod Tišime. Bil je soustanovitelj in večletni glavni urednik revije IDIOT ter programski direktor festivala Literodrom. Trenutno domuje na Dunaju.

fashion - location UDOR pumps are known for quality components, long-lasting craftsmanship, and pumping versatility. Sprayer Depot is the #1 supplier of UDOR pumps in the United States and Canada, offering the best prices and fastest shipping nationwide.

Preverite najbolj aktualne novice slovenskih medijev in prebrskajte največji arhiv novic. Uroš Prah: Udor 20.00 € V Udoru , tretji pesniški zbirki Uroša Praha, so telesa (večinoma delavska, živalska, kvirovska, migrantska ali ženska - torej tista, ki so najprej podvržena okoljskim spremembam), njihova hrepenenja in razmerja moči hkrati pomembne in robne figure. Udor na travniku v Hočevju. Ne zamudite naših objav na Facebooku in Instagramu Jamarski klub Krka je bil prejšnji mesec obveščen o udoru na travniku v Hočevju v Občini Dobrepolje, ki jih je dodobra prestrašil.

POVEZANE KNJIGE