Skrivnostne uganke

Skrivnostne uganke Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,23 MB
IME DATOTEKE
Skrivnostne uganke.pdf
ISBN
7455568269391

OPIS

Zabavaj se z razpletanjem skrivnostnih zgodb in se uri v dveh različnih načinih razmišljanja: nekatere uganke boš razvozlal(-a) z logiko, za druge pa boš potreboval(-a) domišljijo. Igraš se lahko sam(-a), v skupinah ali pa v družini. Postani pravi detektiv, išči namige, uporabljaj možgane in razreši skrivnost!

Vsaka uganka prikazuje rešitev v obliki ilustracije. Iz knjige: „Na čevlju je rezilo, bi po ledu se vozilo." ISBN 978-961-92571-8-0; ilustrator Agata Pavlovec; založba Avrora AS; leto izdaje 2009 Milana je v škatlo skrila 3 skrivnostne predmete.

Zgodovina človeštva je dobesedno mrgoli skrivnosti in skrivnosti. In kaj naj rečem o antičnem svetu ali v srednjem veku, ko se nam je celo dvajsetega stoletja zapustil v dediščino mnoge skrivnosti, ki jih ne bo kmalu se jih razumejo. Otroške uganke.

POVEZANE KNJIGE