Sedeti pri miru kot žaba

Sedeti pri miru kot žaba - Eline Snel | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eline Snel
DIMENZIJA
12,16 MB
IME DATOTEKE
Sedeti pri miru kot žaba.pdf
ISBN
2342802047378

OPIS

Knjiga je čudovit uvod v meditacijo čuječnosti. Na preprost in dostopen način opisuje, kaj je čuječnost in kako lahko vaje na priloženem CD-ju vašemu otroku pomagajo, da se umiri, postane bolj osredotočen, lažje zaspi, se otrese skrbi, obvlada jezo in na splošno postane bolj potrpežljiv in pozoren. 

Vaja 3: Osredotočenost na dih - Usmerjanje in premikanje pozornosti. Za otroke stare od 7 do 12 let in starejše. Sedeti pri miru kot žaba 23.90 € Vaje čuječnosti za otroke (in njihove starše) Ta svetovna uspešnica, namenjena otrokom in njihovim staršem, je čudovit uvod v meditacijo čuječnosti. Sedeti pri miru kot žaba.

Prevajalec: Mateja Ropas. Strani: 160 + 60 minutni CD . Sedeti pri miru kot žaba 23.90 € Vaje čuječnosti za otroke (in njihove starše) Ta svetovna uspešnica, namenjena otrokom in njihovim staršem, je čudovit uvod v meditacijo čuječnosti. Vaje čuječnosti za otroke (in njihove starše) Ta svetovna uspešnica, namenjena otrokom in njihovim staršem, je čudovit uvod v meditacijo čuječnosti.

POVEZANE KNJIGE