Resnično življenje

Resnično življenje - Adeline Dieudonne | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adeline Dieudonne
DIMENZIJA
12,13 MB
IME DATOTEKE
Resnično življenje.pdf
ISBN
4654197017719

OPIS

Tudi če boste Resnično življenje brali samo kot roman, se vam bodo porajala vprašanja o resničnem življenju. O življenju, ki se odvija za fasadami hiš izpraznjenih mest, na spokojnih pomladnih ulicah …Ko boste knjigo odložili, bo še dolgo z vami. Kot tudi nešteta vprašanja o resničnih življenjih, ki jih poznate: o življenjih, ujetih v zastrupljenih odnosih, v slepih ulicah stisk, strahov in brezizhodnosti. Ujetih v karantene, ki trajajo več kot nekaj mesecev. Pa tudi o izhodih, ki jih lahko ustvarimo s posluhom za druge in z znanjem. S smehom in ljubeznijo. Sicer nisem vedela, ali je v življenju mogoče uspeti, niti kaj bi to lahko pomenilo. Toda vedela sem, da je življenje brez smeha, brez izbire in brez ljubezni zapravljeno.

Nikoli ne izvemo imena desetletne prvoosebne pripovedovalke zgodbe. To je njen priročnik za preživetje bojevnika v sovražnem okolju. Resnično življenje kulturnikov Raziskava o vplivu koronakrize na delavce v kulturno-kreativnem sektorju, ki jo je izvedel kreativni center Poligon, je pokazala, kakšne so dejansko razmere: od pomladi se hitro slabšajo, kar tri četrtine delavcev je od začetka epidemije dobilo odpoved posla, vse več jih drsi v revščino. Založnik o knjigi.

Brez te notranje zaupljivosti se mu ne moremo približati. On bo tako ostal tujec, daleč proč, nekje »tam visoko«.

POVEZANE KNJIGE