Rdeča kraljica

Rdeča kraljica - Victoria Aveyard | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Victoria Aveyard
DIMENZIJA
7,13 MB
IME DATOTEKE
Rdeča kraljica.pdf
ISBN
7885398237903

OPIS

Močna zgodba, polna zanosa, spletk in izdajstva – začetek fantazijske serije, ki je dosegla nesluten uspeh povsod po svetu. V prvencu Victorie Aveyard spremljamo zgodbo o sedemnajstletni Mare Barrow, ki se zaradi prej prikrite čarobne moči zaplete v nevarne spletke v kraljevi palači. Jo bo njena moč rešila ali pogubila?Njen svet se deli po krvi – rdečekrvni služijo srebrnokrvni eliti, ki je obdarjena z nadčloveškimi močmi. Kot rdeča žeparka se bori za preživetje v revni vasici, potem pa jo usoda pripelje na srebrni dvor. Pred kraljem, princema in vsemi plemiči odkrije, da ima tudi ona sposobnost.Kralj to želi prikriti, zato jo prisili, da igra izgubljeno srebrno princeso in jo zaroči z enim od svojih dveh sinov. Mare zelo tvega, ko se v srebrnem svetu odloči pomagati Škrlatni gardi – rdečim upornikom – čeprav njeno srce sili v različne smeri. Ena sama napaka jo bo stala življenje in v tej nevarni igri je gotovo samo izdajstvo.

[…] Rdeča kraljica (2) Besedilo: Pavla Kliner Kategorija: Nasveti / torek, 27. november 2012 / 06:00 Na jesensko-zimskem jedilniku so domala obvezne rdeče vrtnine.

Pred kraljem, princema in vsemi plemiči odkrije, da ima tudi ona sposobnost. Kralj to želi prikriti, zato jo prisili, da igra izgubljeno srebrno princeso in jo zaroči z enim od svojih dveh sinov. Rdeča kraljica.

POVEZANE KNJIGE