Planet Zemlja, tu sem doma

Planet Zemlja, tu sem doma - Peter Krebelj | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Krebelj
DIMENZIJA
11,65 MB
IME DATOTEKE
Planet Zemlja, tu sem doma.pdf
ISBN
9122985744212

OPIS

Poučna naravoslovna slikanica mladim bralcem na preprost in razumljiv način predstavi planet Zemljo in njeno umeščenost v naš sončni sistem. Besedilo pospremijo tudi vprašanja, ki bodo mlade bralce spodbudila k radovednosti in nadaljnemu raziskovanju. O AVTORJU Peter Krebelj (magister poslovnih ved) je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko, magisterij pa je opravil na Ekonomski fakulteti. Kot pedagog je zaposlen na Srednji šoli tehniških strok, kjer poučuje računalništvo.Peter Krebelj je avtor več računalniških priročnikov 'Python 3 za začetnike'; 'Blender 3D za začetnike'; HTML in CSS za začetnike; Spoznavamo Windows 10, učbenikov s področja računalništva in informatike ter poučne pravljice za otroke 'Markovo računalniško popotovanje'.Ljubiteljsko se ukvarja s fotografijo. Njegova priljubljena tema so motivi iz narave in krajinska fotografija. Na svojih potovanjih in sprehodih dokumentira okolico skozi objektiv in ujame številne drobne motive, ki bi sicer ostali neopaženi. Njegove fotografije so prikaz drobnih trenutkov v življenju pokrajin in narave, ki so ostali zabeleženi na fotografiji.

Zemljina putanja nije jako izdužena, numerički ekscentricitet Zemljine staze iznosi 0,016 79, zbog čega se Zemlja Suncu približi za 2,5 milijuna kilometara (perihel, oko 4. siječnja) ili ... Atelje Doria & Knjige, Ljubljana, Slovenia.

Plašljiv no miran je i poslušan, i slaže se sa drugim psima i jako mazan. Planet Zemlja Spašeni štenci traže dom Zemlja je eden izmed planetov Osončja ter planet, na katerem se nahajata življenje, tekoča voda in človeštvo.Po oddaljenosti od Sonca je tretji, po velikosti pa peti planet Sončevega sistema.Predstavlja največji trdni planet in edini prostor v Vesolju, za katerega je znan obstoj življenja.Zemlja se je oblikovala pred približno 4,57 milijarde let, njen edini naravni satelit Luna pa ... priredbo pesmi »Slovenija in planet Zemlja, tu smo doma!«.

POVEZANE KNJIGE