Nogometastični. Skrivnost spečih sodnikov

Nogometastični. Skrivnost spečih sodnikov - Roberto Santiago | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roberto Santiago
DIMENZIJA
9,49 MB
IME DATOTEKE
Nogometastični. Skrivnost spečih sodnikov.pdf
ISBN
9063335286486

OPIS

Sedemčlanska nogometna ekipa iz Sota Alta ni zgolj šolsko nogometno moštvo. Je veliko več. Skrivaj smo sklenili dogovor, da nas nič in nihče ne bo ločil. Nikoli. In naj se zgodi karkoli. In ko se je zgodilo, kar se je zgodilo, nam ni preostalo drugega, kot da se zadeve lotimo. Pripravili smo detektivske pripomočke … in se prepustili dogodivščini. Saj smo vendar Nogometastični. o avtorjih Roberto Santiago je pri trinajstih s svojo nogometno ekipo šole San Agustín osvojil medaljo. Pozneje je napisal nekaj romanov in režiral filme. A še vedno sanja o tej medalji in svojih priajteljih. Zato je začel pisati serijo o Nogometastičnih. Profesionalna nogometna pot ilustratorja Enriqueja Lorenza se je končala, ko mu je na safariju na kolena sedel nosorog. Zdaj pa občasno riše medtem ko čaka, da mu presadijo Messijeve noge.

O ZBIRKI: 'Nogometastični' je humorna serija, ki prepleta nogometne in detektivske dogodivščine ekipe, v kateri igrajo fantje in dekleta, stari 11 let. Skupaj hodijo v šolo in skupaj igrajo nogomet v NK Soto ... Roberto Santiago: Skrivnost spečih sodnikov.

STANONIK, Tončka Lučka na klekljarskih počitnicah Društvo Mohorjeva družba, 2019. STREIT, Jakob Knjiga o čebelah Društvo Mohorjeva družba, 2019.

POVEZANE KNJIGE