Ni poti nazaj

Ni poti nazaj - Jana Frey | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Frey
DIMENZIJA
6,79 MB
IME DATOTEKE
Ni poti nazaj.pdf
ISBN
3688389549063

OPIS

Lilli je popolnoma običajna najstnica, ki živi sama z mamo, očeta pa ne pozna. Pri štirinajstih se do ušes zaljubi v Davida in potem nepričakovano zanosi. Pred njo je najtežja odločitev v življenju. Naj obdrži otroka? Bo lahko prevzela odgovornost? Nihče je ne more prevzeti namesto nje … Dobiva sicer številne dobronamerne nasvete. Vsi vedo, da bi bila prekinitev nosečnosti najboljša rešitev zanjo. A Lilli ni tako zelo prepričana. Čeprav jo straši misel, kaj bo, ko se bo rodil otrok, ki ga nosi pod srcem, si vendarle želi roditi sad njene mlade ljubezni z Davidom. Želi videti, ali bo tudi otrok imel tisti čudoviti Davidov nasmešek, obenem pa jo tudi skrbi, kakšen oče bo njen, prav tako mladoletni fant. Odločitev ni lahka in sprejeti jo mora sama in živeti z njo. David ji sicer stoji ob strani, toda mlada ljubezen je postavljena pred mnoge izzive. Lilli se po rojstvu sinčka zdi, da je ostala sama. Ima občutek, da se drugim življenje ni postavilo na glavo. Otrok terja neprestano skrb in nego in to je za Lilli veliko breme. In pod težo tega bremena in odgovornosti naredi tudi nekaj napak, ki bi lahko bile usodne za otroka. Noseča mlada dekleta se morajo boriti s številnimi strahovi in prevzeti nase neizmerno odgovornost. Jana Frey pripoveduje zgodbo o dekletu, ki se upre vsem pričakovanjem staršev in družbe in se odloči obdržati otroka. Vsi ji sicer stojijo ob strani, toda starševska odgovornost zna biti včasih prevelika in pretežka za tako mladega človeka.

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. ii ni poti nazaj 756.) thomas wolfe - ni poti nazaj, knjiga ima 800 Poti nazaj ni več. Vprašanje je le, ali smo pripravljeni oziroma ali se bomo spremembe sprejeli in tudi pomagali k hitrejšemu razvoju.

A Lilli ni tako zelo prepričana. Čeprav jo straši misel, kaj bo, ko se bo rodil otrok, ki ga nosi pod srcem, si vendarle želi roditi sad njene mlade ljubezni z Davidom.

POVEZANE KNJIGE