Moč tihote

Moč tihote - Nicolas Diat, Robert Sarah | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicolas Diat, Robert Sarah
DIMENZIJA
12,76 MB
IME DATOTEKE
Moč tihote.pdf
ISBN
3983196733929

OPIS

Knjigi Bog ali nič sledi drugi globoki pogovor afriškega kardinala, prefekta Kongregacije za bogoslužje, in esejista Diata - tokrat o sveti tihoti, ki omogoča delovanje Božje milosti v nas. Nastanek tega pronicljivega dela je spodbudila izkušnja bivanja v Veliki kartuziji, v zadnjem poglavju pa se sogovornikoma pridruži tudi p. Dizma, vrhovni predstojnik kartuzijanskega reda.»Brez tihote Bog izgine v hrupu. Če svet ne bo ponovno odkril tihote, je izgubljen. Potem se zemlja pogreza v nič.«

Vse duhovnike in vernike vabijo, da redno spremljajo spletno stran www.katoliska-cerkev.si ter ... Robert Sarah, Moč tihote). Škofje vabijo vernike, da po svojih zmožnostih darujejo svete maše in podprejo svoje duhovnike s prostovoljnimi darovi, ki jih lahko nakažejo na bančni račun župnije ali osebno izročijo po prenehanju epidemije. Knjigo Moč tihote, kardinala Roberta Saraha, sem že imela na seznamu knjig, ki jih želim prebrati, a ni bila v prvem planu.

Proti diktaturi hrupa. Nicolas Diat, Robert Sarah.

POVEZANE KNJIGE