Lupinarji

Lupinarji - Anita Solar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anita Solar
DIMENZIJA
6,99 MB
IME DATOTEKE
Lupinarji.pdf
ISBN
6552067276762

OPIS

V obsežni knjigi so na voljo opisi lupinarjev, ki jih gojimo predvsem zaradi njihovih užitnih, zdravih jedrc, ter uporabni nasveti vse od izbire sadik pa do spravila plodov. Spoznamo tudi ekološke zahteve, botanično razvrstitev lupinarjev, morfološko zgradbo ter njihove rast in razvoj. Pravilna izbira lokacije, priprava zemljišča in sadik sta poleg gnojenja, rezi, namakanja in varstva ključni za dober pridelek. Avtorica predstavi značilne lastnosti posameznih lupinarjev ob njihovem pravočasnem pobiranju, sušenju in skladiščenju. Znanje, strnjeno na enem mestu, je uporabno tako za tržne pridelovalce kot tudi za ljubiteljske lastnike le nekaj dreves ali grmov.

Stebričaste jablane; Stebričaste hruške in naši; Stebričaste češnje in ... Recenzija Bukla. Oreh, leska, kostanj in mandelj spadajo med lupinarje ali lupinasto sadje, ki mu pogovorno rečemo tudi oreški.

Preberite več > Prodajalna jabolk in drevesnica Podružnica Kamnik. Ekslerjeva ulica 8 1241 Kamnik Slovenija.

POVEZANE KNJIGE