Lejla in Val

Lejla in Val - Julie Sykes | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Sykes
DIMENZIJA
6,10 MB
IME DATOTEKE
Lejla in Val.pdf
ISBN
2711906702125

OPIS

Akademija samorogov je knjižna zbirka, ki se dogaja na čarobnem Otoku samorogov. Ko otroci dopolnijo deset let, prvič prestopijo prag te čudovite ustanove in dobijo svojega samoroga, da skupaj varujejo ta čarobni otok. Tudi Lejli je na Akademiji samorogov zelo všeč ...Obožuje svojega prikupnega samoroga Vala, čeprav si z njim ne upa galopirati in skakati, kot to počnejo sošolke. Ko pa drevje ob Mavričnem jezeru napadejo škodljivci, Lejla zbere pogum in z Valom se odpravita na nevarno pustolovščino, da bi rešila akademijo in ves Otok samorogov.

Zaradi raznolike uporabne vrednosti lahko predalnik uporabite tudi v spalnici, kopalnici ali pisarni. Za preprost, a kljub temu vizualno dodelan dom, izberite program pohištva LEJLA in uživajte v njegovih adutih. lejla - 09.02.2012 - 07:28.

See the complete profile on LinkedIn and discover Lejla's connections and jobs at similar companies. Lejla Mohorič and Val Begič were the winners in the U-16 category. The participation of the youngest was numerous, which predicts a nice future for this sport.

POVEZANE KNJIGE