Knjiga primerjav

Knjiga primerjav - Clive Gifford | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Clive Gifford
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Knjiga primerjav.pdf
ISBN
8877347835617

OPIS

Nekatere stvari, kot recimo velika piramida v Egiptu, so tako velike, da si je težko predstavljati. Nekatere stvari so tako majhne, da jih brez povečevalnega stekla ne moreš dobro videti. Od majhnih do velikih, od hitrih do počasnih, od lahkih do težkih, od visokih do nizkih. Ta knjiga vsebuje na stotine primerjav in osupljivih dejstev. Tvoj pogled na svet nikoli več ne bo tak, kot je bil!

V Antigoni je Smole obdelal isto snov kot že starogrški dramatik Sofokles, le da jo je Smole videl po svoje in oblikoval v moderno filozofsko, poetično dramo, ki jo sestavlja okoli 2500 svobodnih verzov.Tolikšno ponavljanje te mitske zgodbe priča, da je bistveni problem Ojdipove hčere prisoten v vseh dobah: gre za spopad med nenapisanim ... Trajnostna mobilnost dodaj. električna mobilnost dodaj.

Imel sem občutek, da so bogovi potisnjeni ob rob pripovedi, vendar se pojavijo na koncu samem in odločilno posežejo v zgodbo. Sicer pa mi je bila knjiga všeč, morda prav zato, ker je bolj Ta knjiga vsebuje na stotine primerjav in osupljivih dejstev.

POVEZANE KNJIGE