Džunglaraja

Džunglaraja - Simona Bratuša | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simona Bratuša
DIMENZIJA
3,9 MB
IME DATOTEKE
Džunglaraja.pdf
ISBN
3282187219657

OPIS

Džunglaraja je dežela, kjer se seje ljubezen, raste pogum in neguje veselje. PROSIM IN HVALA Dva prijatelja sta se v pesku igrala. Prvi je bil Prosim, drugi pa Hvala. Taprvi je imel dva lončka, tadrugi v pesti je stiskat bonbončka. Taprvi bi tudi rad se sladkal, tadrugi pa z lončki se v pesku igral. Taprvi posodil je drugemu lonček, tadrugi pa prvemu dal je bonbonček. Taprvi, ki je bil Prosim, rekel je drugemu hvala. Tadrugi pa, ki je bil Hvala, taprvemu rekel je prosim, pa sta zadovoljno oba se smehljala. No in od takrat sta se vedno skupaj držala. Prijatelja Prosim in Hvala. 

december 2019 OBČINA BISTRICA OB SOTLI PREDSTAVITEV ZBIRKE OTROŠKIH PESMI »DŽUNGLARAJA« Ob 17.00 v Kulturnem domu Bistrica ob Džunglaraja vabi v svoj svet dogodivščin. Otroci, pa tudi mamice, očki, babice in dedki, tete in strici, vzgojitelji in učitelji ..., ga takoj začutijo in prepoznajo kot svojega, se poistovetijo z junaki in njihovimi zgodbami: Opis.

Opis zbirke: Džunglaraja, zbirka otroških pesmi, vabi v deželo, kjer se seje ljubezen, raste pogum in neguje veselje. Otroci, pa tudi starši, vzgojitelji in učitelji ta svet takoj začutijo in prepoznajo kot svojega, se poistovetijo z junaki in njihovimi zgodbami. Občina Bistrica ob Sotli vabi na predstavitev zbirke otroških pesmi »Džunglaraja« avtorice Simone Bratuša, ki bo v soboto ob 17.

POVEZANE KNJIGE