Beatin dnevnik: roman

Beatin dnevnik: roman - Lujiza Pesjakova | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lujiza Pesjakova
DIMENZIJA
4,4 MB
IME DATOTEKE
Beatin dnevnik: roman.pdf
ISBN
2552427001438

OPIS

Gre za prvo faksimilirano izdajo dnevniškega romana Beatin dnevnik (1887) Lujize Pesjak (1828–1898), ene prvih slovenskih pesnic, pisateljic, prevajalk in dramatičark. Izdaja je na začetku pospremljena z izčrpno literarnozgodovinsko študijo, ki prinaša nova spoznanja o avtorici in delu, ter na koncu z znanstvenokritičnimi opombami Urške Perenič.Več o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

Izdaja je na začetku pospremljena z izčrpno literarnozgodovinsko študijo, ki prinaša nova spoznanja o avtorici in delu, ter na koncu z znanstvenokritičnimi opombami Urške Perenič. Medijski odzivi: https://radioprvi ... Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka.

Izdaja je na začetku ... Beatin dnevnik je ženski roman pisateljice Luize Pesjakove. Izšel je leta 1887 v novomeški tiskarni J.

POVEZANE KNJIGE