Avtobiografija jogija

Avtobiografija jogija - Paramahansa Yogananda | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paramahansa Yogananda
DIMENZIJA
7,74 MB
IME DATOTEKE
Avtobiografija jogija.pdf
ISBN
3644142453852

OPIS

"Joganandine žive besede so me ponesle na njegova srečanja z duhovnimi velika-ni. Pri tem je nekaj drobtinic z bogato obložene duhovne mize padlo tudi name. Ta milost me je učila in zdravila na vseh ravneh. Vse, ki ste lačni duhovnih spoz-nanj, vabim, da se pridružite temu mističnemu, zdravilnemu popotovanju z Joga-nando." Ana Plut, prevajalka Paramhansa Jogananda je bil prvi indijski mojster joge, čigar poslanstvo je bilo živeti in učiti na Zahodu. Leta 1920, ko je na svojem, kot ga je sam klical, 'duhovnem pohodu', prekrižaril Združene države, so njegovi poslušalci napolnili največje ameriške dvorane. Njegov začetek je bil resnično impresiven, njegov trajni vpliv pa še večji. Ta knjiga, ki je bila v izvirniku prvič izdana leta 1946, je pomagala sprožiti in navdihovati duhovno revolucijo na Zahodu.

Avtobiografija je lahko tudi način za predstavitev alternativnega pogleda na zgodovino. Bio je indijski jogin, guru krija joge i autor jedne od najpopularnijih duhovnih knjiga ikada napisanih - „Autobiografije jednog jogija". Svoju autobiografiju je Jogananda objavio 1946, i od tada je ona prevedena na dvadeset i pet jezika. Desetletja po izidu izvirnika leta 1946 je izšel nov prevod originalne izdaje Avtobiografija jogija, ki jo je napisal prvi indijski mojster joge Paramhansa Jogananda, čigar poslanstvo je bilo živeti in učiti na Zahodu.Leta 1920, ko je na svojem, kot ga je sam klical, 'duhovnem pohodu', prekrižaril Združene države, so njegovi poslušalci napolnili največje ameriške dvorane. AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA „Vrednost Joganandine biografije znatno je uvećana činjenicom što je to jedna od malog broja knjiga o indijskim mudracima napisanih na engleskom jeziku, koju nije napisao neki novinar ili stranac, nego jedan od njihovog roda, školovan kao i oni - ukratko, knjiga jednog jogija o jogijima. Zelo redko se zgodi, da prerok veličine Paramhanse Joganande, lastnoročno napiše poročilo o svojih življenjskih izkušnjah.

Otroška odkritja, njegovi obiski svetnikov in indijskih ... Avtobiografija jogija 27.90 € 26.50 € Zelo redko se zgodi, da prerok veličine Paramhanse Joganande, lastnoročno napiše poročilo o svojih življenjskih izkušnjah. 2 imenu Mukunda Lal Go{3 bio sam ~etvrto dete i drugi od sinova.Otac i majka su mi poticali iz bengalske kaste k{atrija4.Oboje su bili blagosloveni svetom prirodom. Njihova dostojanstvena i mirna ljubav nikada se nije Avtobiografija jogija.

POVEZANE KNJIGE