Agica, mala čarovnica

Agica, mala čarovnica - Mojca Andrej | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mojca Andrej
DIMENZIJA
5,8 MB
IME DATOTEKE
Agica, mala čarovnica.pdf
ISBN
5679259147155

OPIS

Poetična zgodba o malem Jakobu in dedku se prične, ko se Jakob sredi črne noči nenadoma prebudi in z radovednim vprašanjem prebudi dedka, da se zazreta v nočno nebo in se skupaj čudita mežikajoči zvezdi. Njuno čudenje je pravzaprav uvod v zgodbo o Agici, o majhnem bitju, ki je v očeh drugih čudna. Edina v svojem gnezdu je, ki ne hodi, ampak poskakuje. Počne take reči, ki drugim še na misel ne bi prišle. Tudi oblači se po svoje. In v svojih treh gumbih nenavadne oblike in v sebi nenadoma odkrije čarobno moč. Nad tem je še sama začudena. Zaradi tega ji vse rečejo kar mala čarovnica… 

Des guides passionnés, qui prennent plaisir à partager leurs connaissances avec vous, à vous faire vivre des expériences inoubliables !; Une centaine de professionnels à votre ... Slikanica Agica, mala čarovnica, je izšla novembra 2019 v Mariboru, in sicer pri založnikih: Klub KU-KU, Litera in Glazerjeva domačija. Gre za poetično zgodbo z inovativnimi ilustracijami Darke Erdelji in dodanimi pesmimi Petra Andreja.

17.00 - Maribor v risbi Braneta Ribiča, pogovor in predstavitev avtorja 🧑🏻‍🎨 📍 Dvorišče Pokrajinski muzej Maribor. 18.00 - Mi, otroci socializma z našega dvorišča, Vid Kmetič in Založba Pivec 📚 📍 Gregorčičeva ul.

POVEZANE KNJIGE