Vzponi iz brezna stiske

Vzponi iz brezna stiske - Kristina Martelanc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristina Martelanc
DIMENZIJA
6,7 MB
IME DATOTEKE
Vzponi iz brezna stiske.pdf
ISBN
3602710674786

OPIS

Knjižno delo Kristine Martelanc Vzponi iz brezna stiske v sklopu devetih zgodb razgrinja široko paleto problemov družbeno zapostavljenih posameznikov, obremenjenih s psihološkimi težavami, ki jih povzročajo posilstvo, droge, alkohol, družinski konflikti in nerazumevanje okolja. V posameznih zgodbah gre za dinamično prepletanje problemov, ki pestijo današnjo družbo in s katerimi se avtorica kot socialna delavka srečuje na svoji službeni poti. V razgibanem realističnem in ekspresivno obarvanem jeziku zaživijo prizadeti junaki, ki v pogovoru z avtorico razkrivajo svojo najglobljo čustveno bolečino.

Zagotovo vam bodo v pomoč nizki iglavci, trajnice, trave, pokrovni rastlinski tepihi, zimzeleni listavci in listopadne grmovnice. KLIKNITE NA VIDEO ZA OGLED NASVETA: Video predstavitev: […] Vzponi iz brezna stiske 49 Z vami bom na rajžo šel 302; Za 68.

SINEK, Simon. Voditelji jedo zadnji : zakaj Založnik o knjigiKnjiga na igriv način predstavlja lepote Slovenije, pri bralcih želi zbuditi zanimanje in občudovanje vsega, kar lahko v Sloveniji vidimo in doživimo.

POVEZANE KNJIGE