Vodi me, dobrotni duh

Vodi me, dobrotni duh Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,21 MB
IME DATOTEKE
Vodi me, dobrotni duh.pdf
ISBN
5411203200143

OPIS

Kaj bi naredil, če bi v dar dobil drag avtomobil? Bi ga zaprl v garažo in ga ne uporabljal? Kaj pa počnem z darovi Svetega Duha? Kaj je zame pomembno, kaj postransko? Ali Jezus lahko računa name? K takim in podobnim premislekom vabi zbirka zgodb Vodi me, dobrotni Duh. V njej so na enem mestu zbrane nove in že objavljene zgodbe o Svetem Duhu in njegovem delovanju. Odprimo, berimo, molimo – ker vsi potrebujemo njegove moči in modrosti. Knjiga je tudi primerno darilo ob birmi.

Ekipa #NavdihniMe vas vabi na novičke, polne inspiracije. Pridružite se nam pri udejanjanju zaobljub, prebiranju dobrih zgodb in navdihu - nas samih in drugih. Pregovori in reki na temo 'Dobrota'.

Vodi me na Azurnu obalu, Vrati me mojoj praprirodi Koja izbija iz svake moje plave Vene, noseći čežnju za obalom. Samo me ne ostavljaj u dahu Svežeg proleća , među svim tim glinenim… vodi in v alkoholu.

POVEZANE KNJIGE